5. toukokuuta 2013

Lisää kevään ihmeitä


Näitä kuvia pienistä ihmeistä on nyt kamera täynnänsä, joten jatkoa kasvukatselmuksille seuraa. Viime keväänä siemenestä kasvatetut lupiinit (Olisko ollut kirjolupiini? Tai komea?) kasvavat sotilaallisessa rivissä ja näyttävät olevan elinvoimaisia. Tarkoitus on niitä vähän sijoitella harvemmin, jotta saavat kasvutilaa. Suloiset karvataimet :)



Kultatyräkin kellanhohtoiset alut on melko hehkeät! (Jonkun vaan pitäisi katkoa nuo viime vuoden kuivat oksat pois...)



Kanukan harvennusoperaatiosta jäi noita keltaisia ja punaisia keppejä joita survoin aidanteeksi tulppaanien suojaksi. Ajattelin laittaa noita oksia vähän lisääkin tuohon, tiiviimmäksi aidaksi. Kapulat joutaisi sitten pois kokonaisuutta pilaamasta. Syksyllä istutin aimo kasan tulppaaneita, kerrottuja vaaleanpunaisia etupäässä. Väleissä kasvaa kolme kerrottua pionia. Nämä on ne tulppaanit, jotka kasvoivat viime kuussa siinä jäävellissä!



Takapihan perennapenkissäkin on tulppaaneja. Särkynyt sydän nousee kohisten, tämä on valkoinen Alba. Toivottavasti ainakin ; ) (Se ei kukkinut vielä viime kesänä.) Tosin kyllä mulle kelpaisi sellainen "Albahkokin", joka on Katilla (kliks), hennon vaaleanpunaisin vivahtein.



Hybridipioni "Paula Fay" on hyvässä kasvussa ja toivon, että se kukkisi tänä vuonna. Alut saivat ympärilleen kivikehän, sillä aika lähellä sijaitsee vesipumppu ja sen letkut ja johdot kulkee ja välillä meidän ihmisten toimesta liikkuu vaarallisen lähellä.

Ihanaa, ulkona on tervetullut sade :) Nurmikko alkaa varmaan pian vihertämään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti